header over ons
logo

En toen scheen de zon

Gert Cassimon, niet zomaar een keukenboer!
Over werken, wroeten en wrochten…

Gert Cassimon (°30 mei 1962, Kalmthout) studeerde achtereenvolgens aan het College van het Eucharistisch Hart te Essen (ASO Latijn-Grieks), l’Université de Caen Basse-Normandie, les Facultés universitaires Notre-Dame de la Paix te Namur, de Katholieke Universiteit te Leuven en de Vrije Universiteit te Brussel om af te ronden met een diploma van Licenciaat in de Romaanse Filologie en een diploma van Licentiaat in de Rechten.

Het ontberen van de vereiste onderscheidingen en het ronduit foute profiel – lees: zijn rechttoe rechtaan stijl – dwarsboomden een loopbaan in de diplomatie, de advocatuur en het bank- en verzekeringswezen. Sorry lieve ouders! Dan maar naar de haven. Na net geen 5 jaar van hard labeur werd hij door de Antwerpse goederenbehandelaar Noord Natie Terminals nv op vrijdag 25 juni 1993 om 16.30 u. bedankt voor bewezen diensten. Hij had de bui zien hangen. En toen scheen de zon. Met de gouden handdruk – nogmaals bedankt! – en met geleend geld richtte hij op 11 november 1993 de nv Keukeninterieur Cascan op. De rest is geschiedenis.

Gert Cassimon bezit 125 van de 126 aandelen van voornoemde vennootschap (99,2%). Het bedrijf is op en top familiaal verankerd met een focus op de lange termijn. U kunt erop vertrouwen dat u bij ons een correcte prijs betaalt voor de goederen en diensten die we aanbieden. Ons prijsbeleid is erop afgestemd om een gezond rendement te verwezenlijken, niet meer dan dat. Voor het overige staan we garant voor maatwerk tot op de millimeter van de beste kwaliteit. We danken u voor het vertrouwen.

(1) Ter info: CASCAN staat voor Cibus Ardens Sapit Cum Aqua Necessaria. Vrij vertaald: een warme maaltijd smaakt altijd met het nodige water.

(2) Mijn welgemeende dank aan pater Louis Vercammen (Congregatio Sanctissimi Redemptoris, C.SS.R.), streng maar rechtvaardig.

(3) Postuum eerbetoon aan de heer Michel Wegsteen (1951-2009), de West-Vlaamse ondernemer die met heel veel geduld een Antwerpenaar kasten leerde maken.

© 2021 Keukeninterieur Cascan nv | Bredabaan 792 | 2930 Brasschaat | Afrit 4 Sint-Job-in-'t-Goor (richting Brasschaat)
Tel: +32 (0)3 633 12 34 | cascan@skynet.be | GDPR